četvrtak, 3. prosinca 2009.

TRAVAR s Romanije Nenad Gavrilović objavio je kako se radi biljni pripravak koji svinjsku gripu liječi u roku 24 sata.


Gavrilović tvrdi kako je u borbi protiv virusa H1N1 najvažnije podići imunološki sustav, a za tu svrhu preporučuje korištenje ribljeg ulja. Odrasli trebaju piti jednu žlicu ribljeg ulja dnevno, a djeca dvije žlice. Čudotvorni biljni lijek za prevenciju od svinjske gripe sadrži 500 grama meda, 100 grama svježeg korijena hrena i 20 grama samljevene kadulje, piše Press.

Travar kaže kako se lijek priprema tako da se hren pomiješa sa medom pa se sve to začini sa 20 grama kadulje. Kako ne bi dobili svinjsku gripu odrasli trebaju uzimati jednu žlicu pripravka ujutro i jednu navečer i to tijekom 20 dana. Djeca uzimaju istu dozu, ali koriste žlicu za kavu. Gavrilović tvrdi kako uz taj pripravak čovjek neće oboljeti čak i ako bude u dodiru sa virusom.
I crno vino liječi svinjsku gripu
Za one koji već boluju od svinjske gripe travar savjetuje pijenje četiri grama vitamina C u roku 24 sata i to tako da se popije gram svakih šest sati. Vitamin C treba razmrviti i popiti ga s vodom. Gavrilović je izmislio i čaj za one koji već imaju svinjsku gripu.
On se radi tako da se u dvije litre hladne vode stave četiri oguljena limuna koji se prethodno isjeckaju. Voda i limun se poklope te kuhaju 20 minuta. Tada se u vodu ubaci žlica mljevenog cimeta, žlica mljevenog muškatnog oraščića te pola žlice za kavu klinčića. Na kraju se stavi i dva decilitra crnog vina te se ostavi kuhati još pet minuta. Tu količinu čaja treba popiti u 24 sata te proceduru ponavljati četiri dana.
Zdravi i veseli bili!!
Izvor: index.hr